Allround Standbouwer – Teamleider bij CAS Exhibition Partners

Als full service standbouw organisatie is CAS Exhibition Partners een begrip binnen de internationale standbouwwereld. Onze projecten zijn wereldwijd zichtbaar en vanaf begin tot eind gemaakt door ervaren, betrouwbare en loyale medewerkers.
Het team van CAS bestaat uit 65 professionals, werkzaam binnen diverse afdelingen. Creativiteit, service en professionaliteit is de rode draad tussen alle afdelingen en zorgt voor het wereldwijde succes van CAS.

Als allround standbouwer – teamleider (m/v | fulltime) kun jij onderdeel worden van dit team.

 

Jouw werkzaamheden

Als rechterhand van de projectmanager bewaak jij mede de deadlines van het project. Je stuurt je team aan in de werkplaats en je bent aanwezig tijdens de opbouw en afbouw van de stand op de beurs. Hier geef je leiding aan het internationale montageteam en werk je zelf mee op de werkvloer. Bij afwezigheid van de projectmanager ben jij het aanspreekpunt voor de klant. Een verantwoordelijke functie dus waarbij je CAS vertegenwoordigd.

Door jouw uitstekende voorbereiding in de werkplaats en jouw aansturing op de beursvloer zorg jij voor een soepel bouwproces. Hierdoor kan er binnen de gestelde deadline een professionele en naar de wensen van de klant gebouwde stand worden geplaatst. Wederom een project om trots op te zijn!

 

Onze ideale kandidaat

Wij zoeken iemand met een LBO+ of MBO-achtergrond en bij voorkeur ervaring heeft binnen de standbouw. Jij bent iemand die proactief en zelfstandig kan werken en geen 9 – 5 mentaliteit heeft. Buiten je werk bij CAS intern verblijf je namelijk regelmatig in het buitenland waar je werkt en leidinggeeft aan een project.  Je bent klantgericht, servicegericht en je gaat geen uitdaging uit de weg. Spreek jij Engels en/of Duits? Dan heeft dit onze voorkeur.

 

Dit bieden wij

Bij CAS bieden wij jou een functie waarin je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Doorgroeien vinden wij belangrijk en daarin ondersteunen wij waar mogelijk. Een intern leertraject waarbij je het vak leert van ware vakmannen is dan ook onderdeel van je inwerkperiode.

Verder bieden wij:

  • Een uitstekend salaris passend bij de functie
  • Een informele werkomgeving waarbij de deur van je collega’s en de directie altijd openstaat voor een praatje of een vraag
  • Een goede werk-privébalans met 24 vakantiedagen en 6 roostervrije dagen per jaar, gebaseerd op een fulltime dienstverband
  • Reiskostenvergoeding conform de cao tentoonstellingsbedrijven
  • Een werkgever die denkt aan jouw gezondheid doormiddel van vers fruit in de kantine en een fietsplan
  • Een uitstekende pensioenregeling met een grote bijdrage vanuit de werkgever
  • Een actieve PV en dus jaarrond veel leuke activiteiten

Interesse?

Is deze baan als Allround standbouwer – teamleider jou op het lijf geschreven? Dan drink ik ter kennismaking graag een kopje koffie met je.

Je kunt contact met mij opnemen via:

Lianne Lankreijer – Wolbertus | HR manager

l.lankreijer@cas.nl

088-2270009

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Share this vacancy:

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on xing
XING
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email