Projectmanager bij CAS Exhibition Partners B.V.

Als full service standbouw organisatie is CAS Exhibition Partners een begrip binnen de internationale standbouwwereld. Onze projecten zijn wereldwijd zichtbaar en vanaf begin tot eind gemaakt door ervaren, betrouwbare en loyale medewerkers.
Het team van CAS bestaat uit 65 professionals, werkzaam binnen diverse afdelingen. Creativiteit, service en professionaliteit is de rode draad tussen alle afdelingen en zorgt voor het wereldwijde succes van CAS.

Als projectmanager (m/v | fulltime) kun jij onderdeel worden van dit team.

 

Jouw werkzaamheden

Na akkoord van de klant begint jouw werk als projectmanager. Je bent binnen je functie verantwoordelijk voor de technische, financiële en organisatorische uitwerking van het ontwerp.

Je hebt korte lijntjes met de werkplaats en weet je weg te vinden naar de accountmanager en ontwerpafdeling. Daarnaast heb je nauw contact met de klant. Je hebt een helicopterview: op deze manier ontsnapt er niets aan je aandacht en realiseer jij een ontwerp welke voldoet aan de eisen van de klant en past binnen de vastgestelde deadline en het budget.

 

Onze ideale kandidaat

Wij zoeken iemand met enkele jaren ervaring binnen het vak, iemand met een MBO+ of HBO-achtergrond, iemand die proactief en zelfstandig kan werken en geen 9 – 5 mentaliteit heeft. Buiten je werk bij CAS verblijf je namelijk regelmatig enkele dagen in het buitenland waar je toeziet op de opbouw en afbouw van het project. Hiernaast ben jij het aanspreekpunt van de klant. Een verantwoordelijke functie dus. Spreek jij Engels en/of Duits? Dan heeft dit onze sterke voorkeur.

 

Dit bieden wij jou

Bij CAS bieden wij jou een functie waarbij je start met een intern leertraject. Hierbij leer je de kneepjes van het vak van enkele ervaren projectmanagers. Binnen de functie kun je je blijven ontwikkelen, doorgroeien vinden wij namelijk belangrijk en daarin ondersteunen wij waar mogelijk.

Verder bieden wij:

  • Een uitstekend salaris passend bij de functie, afhankelijk van jouw ervaring word je ingedeeld vanaf groep 10 binnen de cao tentoonstellingsbedrijven
  • Een informele werkomgeving waarbij de deur van je collega’s en de directie altijd openstaat voor een praatje of een vraag
  • Een goede werk-privébalans met 24 vakantiedagen en 6 roostervrije dagen per jaar, gebaseerd op een fulltime dienstverband
  • Reiskostenvergoeding conform de cao tentoonstellingsbedrijven
  • Mogelijkheid tot glijdende werktijden tussen 07.00-17.45 uur
  • Een werkgever die denkt aan jouw gezondheid doormiddel van vers fruit in de kantine en een fietsplan
  • Een uitstekende pensioenregeling met een grote bijdrage vanuit de werkgever
  • Een actieve PV en dus jaarrond veel leuke activiteiten

 

Interesse?

Is deze baan als projectmanager jou op het lijf geschreven? Dan drink ik ter kennismaking graag een kopje koffie met je.

Je kunt contact met mij opnemen via:

Lianne Lankreijer – Wolbertus | HR manager

l.lankreijer@cas.nl

088-2270009

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Share this vacancy:

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on xing
XING
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email