Signmaker bij CAS Exhibition Partners B.V.

Als full service standbouw organisatie is Cas Exhibition Partners een begrip binnen de internationale standbouwwereld. Onze projecten zijn wereldwijd zichtbaar en vanaf begin tot eind gemaakt door ervaren, betrouwbare en loyale medewerkers.
Het team van CAS bestaat uit 65 professionals, werkzaam binnen diverse afdelingen. Creativiteit, service en professionaliteit is de rode draad tussen alle afdelingen en zorgt voor het wereldwijde succes van CAS.

Als signmaker (m/v | parttime/fulltime) kun jij onderdeel worden van dit team.

 

Jouw werkzaamheden

Als signmaker ben jij onderdeel van het grafische team en een belangrijke schakel binnen het proces van ontwerp tot realisatie. Je maakt decoraties en grafische uitingen die bijdrage aan onze projecten. Je werkzaamheden bevatten o.a. het verwerken van vinyl en full color prints op diverse materialen maar je maakt ook stood-off logo’s en productpresentaties. Je werkt in een klein team met 4 directe collega’s maar je hebt ook dagelijks contact met je collega’s van de andere afdelingen.

 

Onze perfecte kandidaat

Wij zoeken iemand met een grafische achtergrond die bekend is met dtp-werkzaamheden. Hiernaast heb je kennis van Easysign en de diverse Adobe pakketten zoals Illustrator en Indesign. Je werkt zelfstandig, ziet kansen, je werkt nauwkeurig en je hebt gevoel voor kwaliteit.

 

Dit bieden wij jou

Bij CAS bieden wij jou een functie waarin je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Doorgroeien vinden wij belangrijk en daarin ondersteunen wij waar mogelijk. je leert het vak van de beste en een intern leertraject is onderdeel van je inwerkperiode.

Verder bieden wij:

  • Een uitstekend salaris (afhankelijk van jouw ervaring vanaf groep 5 binnen de cao-tentoonstellingsbedrijven)
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 24 vakantiedagen, 6 roostervrije dagen, vers fruit in de kantine, een fietsplan en een uitstekende pensioenregeling
  • En informele werkomgeving waarbij de deur van je collega’s en de directie altijd openstaat voor een praatje of een vraag
  • Een actieve PV en dus jaarrond veel leuke activiteiten

 

Interesse?

Is deze baan als signmaker  jou op het lijf geschreven? Dan drink ik ter kennismaking graag een kopje koffie met je.

Je kunt contact met mij opnemen via:

Lianne Lankreijer – Wolbertus | HR manager

l.lankreijer@cas.nl

077- 475 26 00

Deel deze vacature:

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on xing
XING
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email