Projectmanager bij CAS Exhibition Partners B.V.

CAS Exhibition Partners ontwerpt en bouwt stands voor beurzen en events over de hele wereld. Van het eerste idee tot en met de uiteindelijke realisatie. Zie www.cas.nl

Voor de realisatie van de projecten beschikt CAS over diverse vakdisciplines, waarbij creativiteit, service en professionaliteit het bedrijf succesvol maken. Ons team bestaat uit ca 60 professionals.

Wij zijn op zoek naar een krachtige Projectmanager – fulltime – m/v die in staat is projecten naar een succes te leiden.

 

Functieomschrijving:

 

Na opdrachtverlening komen de projecten onder hoede van ons team projectmanagers die het realisatietraject verzorgen. Binnen deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het  technisch, financieel en organisatorisch uitwerken én managen van de diverse projecten tegelijkertijd. Hierbij is het van belang de projecten met alle voorkomende aspecten, tijdig, binnen de gestelde budgetten en uiteraard naar tevredenheid van opdrachtgevers en betrokkenen uit te voeren.

 

De projecten dienen zodanig aangestuurd te worden dat de beoogde look and feel achter het ontwerp eer wordt aangedaan. Binnen de realisatie ben je de spil tussen klant, betrokken teams, afdelingen, toeleveranciers, beursorganisatie en andere partijen, waarbij een duurzame relatie essentieel is.

 

De functie kent zowel leidinggevende, constructieve, esthetische, economische als planningsaspecten. Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur operations.

 

Basis voor succes:

 

  • relevante technische MBO+/HBO opleiding;
  • kennis van bouw, interieur, modelbouw, standbouw en ruime materiaalkennis;
  • beschikt over een flinke dosis pro actief ondernemerschap;
  • geen van 9 tot 5 mentaliteit, waarbij regelmatig verblijf in het buitenland geen obstakel is;
  • beheerst Engels in woord en schrift, kennis Duits is een pre;
  • zelfstandigheid, accuratesse, een flexibele instelling, team-spirit en verantwoordelijkheidsgevoel zijn vereisten voor deze baan.

 

Wij bieden:

 

  • een zelfstandige functie binnen een dynamisch en groeiend familiebedrijf;
  • een functie waarin je je kunt ontwikkelen;
  • een intern leertraject maakt onderdeel van de inwerkperiode uit;
  • een passend salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. cao tentoonstellingsbouw;


Interesse?

 

Dan nodigen we je graag uit om op deze vacature te reageren. Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Camiel Roelofs. Contactgegevens: CAS Exhibition Partners B.V., Blauwwater 16, 5951 DB, Belfeld (Venlo), 077 475 2600, c.roelofs@cas.nl.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on xing
XING
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email