Project calculator bij CAS Exhibition Partners B.V.

Als full service standbouw organisatie is CAS Exhibition Partners een begrip binnen de internationale standbouwwereld. Onze projecten zijn wereldwijd zichtbaar en vanaf begin tot eind gemaakt door ervaren, betrouwbare en loyale medewerkers.
Het team van CAS bestaat uit 65 professionals, werkzaam binnen diverse afdelingen. Creativiteit, service en professionaliteit is de rode draad tussen alle afdelingen en zorgt voor het wereldwijde succes van CAS.

Als project calculator (m/v | parttime/fulltime) kun jij onderdeel worden van dit team.

 

Jouw werkzaamheden

Jij als kostendeskundige berekend de prijs van de benodigde materialen, aantal uren en de kostprijs van een project. Jouw werk is cruciaal voor het succesvol realiseren van een project.

Na het werk van sales, accountmanagement en design is het jouw beurt om van het project een succes te maken. De volgende fase in het aanbiedingstraject is namelijk het opmaken van een reële offerte waarin je de technische en logistieke uitvoering vastlegt en waarvoor je de prijsstelling opstelt, zowel van het materiaal als de manuren.  In deze fase heb je contact met leveranciers en collega’s om op die manier alle benodigde informatie boven water te krijgen.

Het betreft een zeer verantwoordelijke functie waarbij je de schakel bent tussen de salesmanager en de projectmanager. Je denkt commercieel, technisch maar ook creatief na over de beste opbouw van de offerte.

 

Onze perfecte kandidaat

Wij zoeken iemand met een MBO+ of HBO-achtergrond die proactief en zelfstandig kan werken. Heb je een goede bouwkundige kennis dan heeft dit onze voorkeur. Hiernaast heb je ervaring met kostprijscalculaties en kun je technische tekeningen lezen. Je bent iemand die van nature punctueel is, je bent vindingrijk, leergierig en nieuwsgierig.

 

Dit bieden wij jou

Bij CAS bieden wij jou een functie waarbij je start met een intern leertraject. Je leert hierbij het vak van je zeer ervaren collega’s. Binnen de functie kun je je blijven ontwikkelen, doorgroeien vinden wij namelijk belangrijk en daarin ondersteunen wij waar mogelijk.

Verder bieden wij:

  • Een uitstekend salaris (afhankelijk van jouw ervaring vanaf groep 7 binnen de cao-tentoonstellingsbedrijven)
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 24 vakantiedagen, 6 roostervrije dagen, vers fruit in de kantine, een fietsplan en een uitstekende pensioenregeling
  • Een informele werkomgeving waarbij de deur van je collega’s en de directie altijd openstaat voor een praatje of een vraag
  • Een actieve PV en dus jaarrond veel leuke activiteiten

 

Interesse?

Is deze baan als project calculator jou op het lijf geschreven? Dan drink ik ter kennismaking graag een kopje koffie met je.

Je kunt contact met mij opnemen via:

Lianne Lankreijer – Wolbertus | HR manager

l.lankreijer@cas.nl

077- 475 26 00

Deel deze vacature:

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on xing
XING
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email