Monteur – Standbouwer bij CAS Exhibition Partners

Als full service standbouw organisatie is CAS Exhibition Partners een begrip binnen de internationale standbouwwereld. Onze projecten zijn wereldwijd zichtbaar en vanaf begin tot eind gemaakt door ervaren, betrouwbare en loyale medewerkers.
Het team van CAS bestaat uit 65 professionals, werkzaam binnen diverse afdelingen. Creativiteit, service en professionaliteit is de rode draad tussen alle afdelingen en zorgt voor het wereldwijde succes van CAS.

Als (startende) monteur – Standbouwer (m/v | fulltime) kun jij onderdeel worden van dit team.

 

Jouw werkzaamheden

Als monteur – standbouwer is jouw rol cruciaal binnen CAS. Jij zorgt voor een perfecte voorbereiding van het project in de werkplaats zodat alle onderdelen zonder problemen vervoerd kunnen worden naar de locatie. Vanuit diverse afdelingen (schilderwerkplaats, timmerwerkplaats, grafische afdeling enz.) worden de producten aangeleverd voor het project. Aan de hand van laadlijsten controleer jij of alles aanwezig is.

Op de (internationale) beurslocatie heb je samen met het montageteam de verantwoordelijkheid om het project binnen de vastgestelde periode op te bouwen. Je zoekt creatief naar oplossing als problemen zich voortdoen en je bent het visitekaartje van CAS, klantvriendelijkheid en oplossingsgerichtheid zijn daarom van belang binnen de functie.

En als het project dan afgerond is kun je met een zeer trots gevoel terugkijken op dat wat jij met je team hebt gepresteerd.

 

Onze ideale kandidaat

Wij zoeken iemand die handig is en van aanpakken weet. Heb je een  (MBO) achtergrond in elektra, interieur, bouw, schilderwerk of timmerwerk? Dan zoeken wij jou. Je hebt geen 9-5 mentaliteit, je houdt van reizen en je bent vindingrijk. Heb je ervaring binnen de standbouwwereld dan is dit een pre maar ook zonder deze ervaring ben je van harte welkom.

 

Dit bieden wij jou

Bij CAS bieden wij jou een functie waarin je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Doorgroeien vinden wij belangrijk en daarin ondersteunen wij waar mogelijk. Een intern leertraject waarbij je het vak leert van ware vakmannen is dan ook onderdeel van je inwerkperiode.

Verder bieden wij:

  • Een uitstekend salaris
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 24 vakantiedagen, 6 roostervrije dagen, vers fruit in de kantine, een fietsplan en een uitstekende pensioenregeling
  • En informele werkomgeving waarbij de deur van je collega’s en de directie altijd openstaat voor een praatje of een vraag
  • Een actieve PV en dus jaarrond veel leuke activiteiten

Interesse?

Is deze baan als monteur – standbouwer jou op het lijf geschreven? Dan drink ik ter kennismaking graag een kopje koffie met je.

Je kunt contact met mij opnemen via:

Lianne Lankreijer – Wolbertus | HR manager

l.lankreijer@cas.nl

077- 475 26 00

Deel deze vacature:

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on xing
XING
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email