Medewerker magazijn bij CAS Exhibition Partners

Als full service standbouw organisatie is CAS Exhibition Partners een begrip binnen de internationale standbouwwereld. Onze projecten zijn wereldwijd zichtbaar en vanaf begin tot eind gemaakt door ervaren, betrouwbare en loyale medewerkers.
Het team van CAS bestaat uit 65 professionals, werkzaam binnen diverse afdelingen. Creativiteit, service en professionaliteit is de rode draad tussen alle afdelingen en zorgt voor het wereldwijde succes van CAS.

Als medewerker magazijn (m/v | fulltime) kun jij onderdeel worden van dit team.

 

Het magazijn is het kloppend hart van CAS, vanuit daar worden alle items per project verzameld en verzonden naar beursgebouwen in Nederland, Europa en daarbuiten. Na de afbouw worden hier ook weer alle materialen terug ontvangen, nagekeken en opgeslagen voor een volgende inzet.

Jouw werkzaamheden

Jij bent medeverantwoordelijk voor een gedegen retourstroom van de producten en materialen welke op diverse internationale beurzen opgebouwd zijn. Van een grote balie tot het kleinste schroefje; jij zorgt ervoor dat alles weer voor hergebruik op zijn plaats of afdeling terecht komt. Alle materialen staan opgeslagen in een groot magazijn. Het is dus van belang dat jij het overzicht bewaard en secuur te werk gaat. Hiernaast doe jij (mede) de controle en het administratief verwerken van binnenkomende goederen en verricht je hand en span diensten in het magazijn vanuit waar de stands op transport gaan.

Je werkt binnen het bedrijf in een klein team. Samen met Twan ben jij het vaste gezicht van de afdeling. Tussen het opbouwen en de demontage in krijgt de afdeling ondersteuning van onze standbouwers.

 

Onze ideale kandidaat

Wij zoeken iemand met een MBO-achtergrond, die bij voorkeur ervaring heeft met het werken in een magazijn. Jij bent secuur, positief, je weet van aanpakken en je hebt inzicht. Samen met je collega’s zet je graag je schouders eronder en het geeft je een topgevoel als je het onmogelijke toch mogelijk hebt gemaakt.

 

Dit bieden wij jou

Bij CAS bieden wij jou een functie waarin je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Een intern leertraject waarbij je het vak leert van ware vakmannen is dan ook onderdeel van je inwerkperiode.

Verder bieden wij:

  • Een uitstekend salaris passend bij de functie
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 24 vakantiedagen, 6 roostervrije dagen, vers fruit in de kantine, een fietsplan en een uitstekende pensioenregeling
  • En informele werkomgeving waarbij de deur van je collega’s en de directie altijd openstaat voor een praatje of een vraag
  • Een actieve PV en dus jaarrond veel leuke activiteiten

Interesse?

Is deze baan als magazijn medewerker jou op het lijf geschreven? Dan drink ik ter kennismaking graag een kopje koffie met je.

Je kunt contact met mij opnemen via:

Lianne Lankreijer – Wolbertus | HR manager

l.lankreijer@cas.nl

077- 475 26 00

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on xing
XING
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email