Interieurbouwer bij Blauwwater, onderdeel van CAS Exhibition Partners B.V

Als interieurbouwer bereid jij het product voor in de werkplaats in Belfeld en monteert dit op locatie. Dit kan een privéwoning zijn, een bedrijfspand of een openbare ruimte zoals een museum. Je werkzaamheden zijn divers en geen dag is gelijk. Het ene moment werk je aan een balie, het volgende moment aan een koffiecorner, een decorelement of in de standbouw.

 

Onze ideale kandidaat

Wij zoeken iemand die handig is, nauwkeurig werkt en van aanpakken weet. Heb je een interieuropleiding gevolgd dan heeft dit onze voorkeur.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Blauwwater (onderdeel van CAS); in- en exterieur bedenkers en makers. Verrassend, eerlijk en soms uitdagend. Wij realiseren onze projecten met onze eigen teams. Hierdoor komt ervaring samen met enthousiasme waardoor er een mooi project neergezet kan worden.

Als Interieurbouwer (m/v | fulltime) kun jij onderdeel worden van dit team.

 

Dit bieden wij jou

Bij Blauwwater bieden wij jou een functie waarin je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Een intern leertraject is onderdeel van je opleiding. Doorgroeien vinden wij belangrijk en daarin ondersteunen wij waar mogelijk. Omdat Blauwwater onderdeel is van CAS heb je toegang tot meerdere vakdisciplines waarin je ervaring kunt opdoen. Een ideale leerschool dus.

Een uitstekend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een informele werkomgeving maken het plaatje compleet.

 

Interesse?

Is deze baan als interieurbouwer jou op het lijf geschreven? Dan drink ik ter kennismaking graag een kopje koffie met je.

Je kunt contact met mij opnemen via:

Lianne Lankreijer – Wolbertus | HR manager

l.lankreijer@cas.nl

077- 475 26 00

Deel deze vacature:

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on xing
XING
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email