Hoofd signmaker bij CAS Exhibition Partners B.V.

Als full service standbouw organisatie is CAS Exhibition Partners een begrip binnen de internationale standbouwwereld. Onze projecten zijn wereldwijd zichtbaar en vanaf begin tot eind gemaakt door ervaren, betrouwbare en loyale medewerkers.
Het team van CAS bestaat uit 65 professionals, werkzaam binnen diverse afdelingen. Creativiteit, service en professionaliteit is de rode draad tussen alle afdelingen en zorgt voor het wereldwijde succes van CAS.

Als hoofd signmaker (m/v | fulltime) kun jij onderdeel worden van dit team.

 

Jouw werkzaamheden

In deze afwisselende functie geef je sturing aan ons enthousiaste en creatieve team signmakers en ondersteun je hen in de uitvoering. Jouw team bestaat uit 3 gedreven en professionele collega’s en jullie vervaardigen alle grafische uitingen en decoraties voor onze projecten.

Je hebt in deze functie met tal van moderne technieken te maken, waaronder plotwerkzaamheden, het plakken van vinyl en full colour prints op diverse en verrassende uitingen en klein dtp werk. Bovendien krijg je te maken met groot formaat banners, bannerconstructies, stood-off logo’s, productpresentaties en diverse andere decoratiewerkzaamheden die onze stands helemaal afmaken.

Buiten de werkzaamheden in eigen huis wordt bovendien onder jouw aansturing werk geoutsourcet bij leveranciers, waardoor het belangrijk is dat jij een goede verstandshouding hebt met deze partijen.

 

Onze ideale kandidaat

Jij bent een geboren leider die goed het overzicht kan bewaren over de diverse projecten. Jij weet als geen ander hoe je jouw team gemotiveerd houdt en werkt graag mee op de werkvloer. Vanzelfsprekend heb je een relevante grafische achtergrond en kennis van o.a. het Adobe pakket (Illustrator, Photoshop en Indesign) en Easysign.

Je kent je weg in onze wereld door jouw uitgebreide materiaalkennis en gevoel voor kwaliteit. Buiten dat jij op een duidelijke en open manier jouw team aanstuurt, weet jij ook de goede banden te onderhouden met toeleveranciers en de andere afdelingen binnen CAS. Van ieder project maak jij een succes door je flexibele instelling en hands-on mentaliteit.

 

Dit bieden wij jou

CAS is een familiebedrijf en dat zie je terug in de bedrijfsvoering. Je komt terecht in een open en vriendelijke omgeving waarbij veel ruimte is voor je eigen ontwikkeling. Je werkt in een hands-on omgeving: alle facetten van de standbouw hebben wij onder 1 dak. Hiernaast kom je terecht in een leuk team dat voor elkaar klaarstaat. Jouw collega’s Ankie, Jenny en Imke heten je van harte welkom!

Verder bieden wij:

  • Een uitstekend salaris passend bij de functie, afhankelijk van jouw ervaring word je ingedeeld vanaf groep 7 binnen de cao tentoonstellingsbedrijven
  • Een informele werkomgeving waarbij de deur van je collega’s en de directie altijd openstaat voor een praatje of een vraag
  • Een goede werk-privébalans met 24 vakantiedagen en 6 roostervrije dagen per jaar, gebaseerd op een fulltime dienstverband
  • Reiskostenvergoeding conform de cao tentoonstellingsbedrijven
  • Mogelijkheid tot glijdende werktijden tussen 07.00-17.45 uur
  • Een werkgever die denkt aan jouw gezondheid doormiddel van vers fruit in de kantine en een fietsplan
  • Een uitstekende pensioenregeling met een grote bijdrage vanuit de werkgever
  • Een actieve PV en dus jaarrond veel leuke activiteiten

 

Interesse?

Is deze baan als hoofd signmaker jou op het lijf geschreven? Dan drink ik ter kennismaking graag een kopje koffie met je.

Je kunt contact met mij opnemen via:

Lianne Lankreijer – Wolbertus | HR manager

l.lankreijer@cas.nl

077- 475 26 00

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on xing
XING
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email